offerte / tarieven


VRAAG HIERONDER VRIJBLIJVEND JE OFFERTE AAN, WE RAGEREN BINNEN EEN DAG!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Indicatie tarieven

Elk evenement is anders maar we willen u graag een indicatie geven van onze tarieven. We doen ook opdrachten van een half uur of meerdere dagen, de prijs wordt daarop aangepast. Voor de gemeente De Ronde Venen, gemeente Woerden, gemeente Montfoort en Oudewater rekenen we géén reiskosten! De plaatsen die hier onder vallen zijn AbcoudeAmstelhoekBaambruggede HoefMijdrechtVinkeveenWaverveenWilnisHarmelenKamerikZegveld en Linschoten

 

LAND ROVER DEFENDER & THE COFFEE TRUCK

De Defender en Chevrolet zijn zeer geschikt voor grote evenementen en kunnen ingezet worden met twee barista's. Voor de lange afstanden zullen deze voertuigen per trailer vervoerd worden, hier zal ook een chauffeur/opbouwer bij aanwezig zijn. Prijs hiervan is op aanvraag. 

 


FIAT 500

Starttarief eerste uur €275,- (excl. 9% btw) Dit is een arrangement van 1 uur onbeperkte koffie- en theespecialiteiten. Dit is incl. barista en op- en afbouw. De Fiat wordt vervoerd in een bakwagen en staat op wieltjes waardoor we hem op ieder gewenste locatie binnen of buiten gemakkelijk kunnen plaatsen.  

 


HELP MEE OM ÉÉN VAN DE MEEST BIJZONDERE PLEKKEN OP AARDE TE BESCHERMEN!

De Mobiele Koffiebeleving is partner van Adopteer Regenwoud. Bij iedere geboekte klus adopteert de Mobiele Koffiebeleving een stukje tropisch regenwoud in Costa Rica. Niet alleen een beleving maar ook een verantwoord feestje!