offerte / tarieven


VRAAG HIERONDER VRIJBLIJVEND JE OFFERTE AAN, WE RAGEREN BINNEN EEN DAG!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Indicatie tarieven

Elk evenement is anders maar we willen u graag een indicatie geven van onze tarieven. We doen ook opdrachten van meerdere dagen. Door het boeken van een koffiebar voor meerdere dagen kunnen we u een gunstiger voorstel doen. We zijn veel actief in de gemeente De Ronde Venen- Woerden, Montfoort en Oudewater. De plaatsen die hier onder vallen zijn Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, de Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Nieuwer ter Aar, Waverveen, Wilnis, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Linschoten. 

 

FIAT 500 KOFFIEBAR

 

Starttarief eerste uur €325,- (excl. 9% btw) Dit is een arrangement van 1 uur onbeperkte verse koffie- en theespecialiteiten, barista en op- en afbouw. De Fiat wordt vervoerd in een bakwagen en staat op wieltjes waardoor we hem op ieder gewenste locatie binnen of buiten gemakkelijk kunnen plaatsen. De reis- en transportkosten zijn €0,75 per km. 

 

LAND ROVER DEFENDER & THE COFFEE TRUCK

De Defender en Chevrolet zijn zeer geschikt voor grote evenementen en kunnen ingezet worden met twee barista's. Voor de lange afstanden zullen deze voertuigen per trailer vervoerd worden, hier zal ook een chauffeur/opbouwer bij aanwezig zijn. Prijs hiervan is op aanvraag. 

 HELP MEE OM ÉÉN VAN DE MEEST BIJZONDERE PLEKKEN OP AARDE TE BESCHERMEN!

De Mobiele Koffiebeleving is partner van Adopteer Regenwoud. Bij iedere geboekte klus adopteert de Mobiele Koffiebeleving een stukje tropisch regenwoud in Costa Rica. Niet alleen een beleving maar ook een verantwoord feestje!