lekkernijen

Hoe lekker is een kleine zoetigheid voor bij de koffie! Bekijk hieronder ons assortiment.

Toch een zoetigheid in gedachten die er niet tussen staat? Laat het ons weten dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn!


Vers gebakken appelgebak van Miss Applepie!

Koffie met appelgebak de perfecte combi! Onze koffiebars kunnen samen met de foodtruck van Miss Applepie voor ieder feest of event worden ingezet. Barista koffie met vers afgebakken appelgebak daar maak je iedereen toch blij mee? Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan onderaan deze pagina contact met ons op. 


Pot Hoppe Bakkers Trots

Een klein koekje voor bij de koffie? Wij bieden verrassende fairtrade koekjes in een stijlvolle pot! Iedere pot Bakkers Trots bevat 120 koekjes. Er zijn verschillende smaken t.w. blueberry-cheesecake, citrus, peer caramel, kokos mango, appel kaneel en caramel zeezout.


Donut wall
Hoe leuk om je gasten en jezelf te trakteren op donuts voor bij de koffie en dit te presenteren middels een donut wall! We bieden een mix van verschillende smaken donuts. Chocolade, banaan, aardbei of vanille zijn de smaken waar je iedereen blij mee kan maken! 

Muffins

Koffie met een zoete lekkernij is echt een moment voor jezelf! Bekijk hieronder ons assortiment met overheerlijke gevulde muffins t.w.

Appel kaneel met caramelvulling, blueberry met cheesecakevulling, citroen met frambozenvulling, gevulde chocolade en vanille muffin met cacaohazelnootvulling.


Petit Fours met logo

Ideaal gebakje voor bedrijven tijdens recepties en ontvangsten. De petit fours worden gedecoreerd met uw eigen logo.

 

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?