lekkernijen


HOE LEKKER IS EEN KLEINE ZOETIGHEID VOOR BIJ DE KOFFIE!

Bekijk hieronder ons assortiment en partners waarmee we samenwerken. Toch een zoetigheid in gedachten die er niet tussen staat? Laat het onderaan deze pagina aan ons weten, dan bekijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. 


MADAME COCOS

Cocosballs gemaakt van cocosdeeg die we zelf vers afbakken. Alle producten zijn glutenvrij of vegan. Niet alleen de koffie maar ook deze cocosballs zijn een echte smaakbeleving!


MARACONS

Vers bereide macarons, gemaakt door een van de beste patissiers van Frankrijk Coup de Pates. Een krokante bite om daarna heerlijk smeuïg en zacht te worden. Met heerlijke vullingen. Voor als u het beste en lekkerste wilt. Macarons zijn heerlijke luchtige koekjes met een zachte vulling.


VEGAN BANANENBROOD

Zelf bakken we veganistisch bananenbrood. Deze is smeuïg, zoet en heerlijk voor bij een kop verse koffie of thee.


APPELGEBAK VAN MISS APPLEPIE

Koffie met appelgebak de perfecte combi! Onze koffiebars kunnen samen met de foodtruck van Miss Applepie voor ieder feest of event worden ingezet. Barista koffie met vers afgebakken appelgebak daar maak je iedereen toch blij mee?


HOPPE BAKKERS TROTS

Liever een klein koekje voor bij de koffie? Wij bieden verrassende fairtrade koekjes in een stijlvolle pot! Iedere pot Bakkers Trots bevat 120 koekjes. Er zijn verschillende smaken t.w. blueberry-cheesecake, citrus, peer caramel, kokos mango, appel kaneel en caramel zeezout.


DONUT WALL
Hoe leuk om je gasten en jezelf te trakteren op donuts voor bij de koffie en dit te presenteren middels een donut wall! We bieden een mix van verschillende smaken donuts, of kunnen samen met u kijken naar de gewenste voorkeur. 

MUFFINS

Koffie met een zoete lekkernij is echt een moment voor jezelf! Bekijk hieronder ons assortiment met overheerlijke gevulde muffins t.w. appel kaneel met caramelvulling, blueberry met cheesecakevulling, citroen met frambozenvulling, gevulde chocolade en vanille muffin met cacaohazelnootvulling.


PETIT FOURS MET LOGO

Ideaal gebakje voor bedrijven tijdens recepties en ontvangsten. De petit fours worden gedecoreerd met uw eigen logo.

 

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?