lekkernijen


HOE LEKKER IS EEN KLEINE ZOETIGHEID VOOR BIJ DE KOFFIE!

Bekijk hieronder ons assortiment en partners waarmee we samenwerken. Toch een zoetigheid in gedachten die er niet tussen staat? Laat het onderaan deze pagina aan ons weten, dan bekijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. 


CANNOLI 

Om in de Italiaanse sferen van de Fiat 500 koffiebar te blijven bieden we heerlijke Siciliaanse koekjes aan bij de koffie. Inmiddels is het een in heel Italië bekende delicatesse, die nog steeds voor de ultieme verwennerij staat. Diverse smaken naar eigen wens in te vullen. 


DONUT WALL
Trakteer jezelf en je gasten op donuts voor bij de koffie en presenteer dit middels een donut wall! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, receptie of als bedankje met de donut wall maak je zeker een goede indruk. De donuts zijn volledig te personaliseren, we bieden een mix van verschillende smaken donuts, of we kunnen samen met u kijken naar de gewenste voorkeur. 

MADAME COCOS

Cocosballs gemaakt van cocosdeeg die we zelf vers afbakken. Alle producten zijn glutenvrij of vegan. Niet alleen de koffie maar ook deze cocosballs zijn een echte smaakbeleving!


MARACONS

Vers bereide macarons, gemaakt door een van de beste patissiers van Frankrijk Coup de Pates. Een krokante bite om daarna heerlijk smeuïg en zacht te worden. Met heerlijke vullingen. Voor als u het beste en lekkerste wilt. Macarons zijn heerlijke luchtige koekjes met een zachte vulling.


APPELGEBAK VAN MISS APPLEPIE

Koffie met appelgebak de perfecte combi! Onze koffiebars kunnen samen met de foodtruck van Miss Applepie voor ieder feest of event worden ingezet. Barista koffie met vers afgebakken appelgebak daar maak je iedereen toch blij mee?


MUFFINS

Koffie met een zoete lekkernij is echt een moment voor jezelf! Bekijk hieronder ons assortiment met overheerlijke gevulde muffins t.w. appel kaneel met caramelvulling, blueberry met cheesecakevulling, citroen met frambozenvulling, gevulde chocolade en vanille muffin met cacaohazelnootvulling.

 

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?