Werkwijze


WAAR WORDEN ONZE KOFFIEBARS VOOR INGEZET?

Een originele Fiat 500 koffiebar die voor verschillende doeleinde kan worden ingezet, denk aan een bedrijfsfeest, huwelijk, winkelcentrum promotie, merkactivatie, sampling actie, een promotie actie of winkel opening. Al onze koffiebars zijn reclamevrij. 

 

WAAR WERKEN WIJ MEE?

Wij werken met een 2-groeps Fracino espressomachine en met een Fiorenzato 'grind on demand' bonenmaler. 

 

CAPACITEIT 

De capaciteit van 1 barista is ongeveer 120 consumpties per uur. Voor een soepele doorstroom en meer capaciteit kunnen we een extra barista inzetten. Zodra wij op locatie zijn hebben wij ongeveer 1 uur nodig om op te bouwen en alles klaar te zetten.

 

WAT HEBBEN WIJ VAN U NODIG?

Benodigde stroom die we nodig hebben is 1x 230v stopcontact op een vrije groep. Water aan- en afvoer zit ingebouwd in onze koffiebars. Selfsupporting door middel van een accu inverter 230v stroompunt opgeladen via zonne energie en espressomachine opwarming door middel van groen gas. We zijn dus niet afhankelijk van een vast stroompunt en kunnen op ieder gewenste locatie onze service bieden.  

  

TRANSPORT 

We beschikken over eigen transport. Ondanks dat de Defender en Chevrolet goedkeuring hebben voor de openbare weg, worden ze voor de langere afstanden vervoerd per trailer. De Fiat 500 koffiebar vervoeren we in een gesloten bakwagen. Wij werken in Nederland, België en Duitsland. 

 

WERKPLAATS

We beschikken over een eigen werkplaats waar we onze productie uitvoeren. Ontwerp, uitvoering, stalling, transport, installatie, branding. Oftewel het complete plaatje van A tot Z kunnen wij zelf verzorgen.