Werkwijze


WAAR WORDEN ONZE KOFFIEBARS VOOR INGEZET?

De Mobiele Koffiebeleving heeft de oplossing als u op zoek bent naar een originele koffiebar voor uw bedrijfsfeest, huwelijk, winkelcentrum promotie, merkactivatie, sampling actie, maar ook voor een promotie actie, of winkel opening zijn onze koffiebars zeer geschikt! Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen als u bij ons een koffiebar boekt. 

 

WAAR WERKEN WIJ MEE?

Wij werken met een 2-groeps Fracino espressomachine. Om de espresso en de lungo boon goed te onderscheiden hebben we gekozen voor 2 Fiorenzato 'grind on demand' bonenmalers. De 'espresso intenso' is een espressoboon die lang gebrand is en geeft die intense basis voor espresso, cappuccino, latte macchiato en ristretto. De 'lungo passionato' is rustig en niet te lang gebrand waardoor er een optimale smaakbeleving ontstaat die je verwacht bij een lekkere lungo!

 

CAPACITEIT 

De capaciteit van 1 barista is ongeveer 120 consumpties per uur. Zodra wij op locatie zijn hebben wij 1 uur nodig om op te bouwen en alles klaar te zetten. We beschikken over eigen transport. Wij werken in Nederland, België en Duitsland. 

 

WAT HEBBEN WIJ VAN U NODIG?

Benodigde stroom die we nodig hebben is 1x 230v stopcontact op een vrije groep. Water aan- en afvoer zit ingebouwd in onze koffiebars. Een voordeel van onze mobiele koffiebars is dat onze espressomachines ook op gas werken. Selfsupporting door middel van accu inverter 230V stroompunt. Deze word opgeladen via zonne energie. We zijn dus niet afhankelijk van een vast stroompunt en kunnen op ieder gewenste locatie onze service bieden. Het enige wat we nodig hebben voor de container is een (kracht)stroompunt.

 

OPBOUWTIJD

Voor de Barista 500, de Defender en de Chevrolet rekenen we ongeveer een uur opbouwtijd met de standaard uitrusting. Bij locaties waar de op- en afbouw belemmerd wordt, kunnen extra uren in rekening gebracht worden. Denk aan liften en slecht bereikbare locaties.

 

TRANSPORT 

Ondanks dat de Defender en Chevrolet goedkeuring hebben voor de openbare weg, worden ze voor de langere afstanden vervoerd op een trailer. De Barista 500 koffiebar vervoeren we in een gesloten bakwagen. De container wordt door eigen transport vervoerd. Met een heftruck is de container te plaatsen.