1,5 meter koffie bar op locatie? Geen probleem!

Een unieke koffie bar inhuren en geen risico lopen?

Veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons boven aan de lijst! Daarom hebben wij een 1,5 meter-protocol opgesteld die in lijn is met de adviezen van het RIVM. We behouden altijd 1,5 meter tot de gast. Op locatie werken onze barista's met handschoentjes en zijn de nodigde desinfectie en crowd management middelen aanwezig. 


Werkwijze

Wij werken met een 2-groeps Fracino espressomachine. Om de espresso en de lungo boon goed te onderscheiden hebben we gekozen voor 2 Fiorenzato 'grind on demand' bonenmalers. De espressoboon is extra lang gebrand en geeft die 'intense' basis voor espresso, cappuccino, latte macchiato en ristretto. De lungoboon is rustig en niet te lang gebrand waardoor er een optimale smaakbeleving ontstaat die je verwacht bij een lekkere lungo!

 

De capaciteit van 1 barista is ongeveer 120 consumpties per uur. Zodra wij op locatie zijn hebben wij 1 uur nodig om op te bouwen en alles klaar te zetten. We beschikken over eigen transport. Wij werken in Nederland, België en Duitsland.

 

Benodigde stroom die we nodig hebben is 1x 230v stopcontact op een vrije groep. Water aan- en afvoer zit ingebouwd in onze koffiebars. 

Een voordeel van onze mobiele koffiebars is dat onze koffiemachine ook op gas werkt dus op ieder gewenst moment en plek kunnen wij onze service bieden. 


Duurzaam

Al onze blends zijn 100% gecertificeerd! Een bewuste keuze. We willen met onze koffie bijdragen aan een betere wereld! Wij schenken onze koffie's in biologisch afbreekbaar kartonnen bekers en roerstaafjes. Fairtrade bakkers trots koekjes

 

Onze Fiat 500 koffiebar bevat geen moter en/of accu waardoor hij op ieder event locatie of beurs binnen zeer geschikt is.